Livestream: Stödkonsert för Hotell Hulingen
Fredag 3 april, kl 20.00

Det blir direktsänd fredagsfest med bland andra Kent Norberg från Sator, Wild Rover, Lifvens, Elin Ståhl, Gula Gubben. Hela konserten livestreamas här: https://t.co/YpLErnSKV8

#hjälplivescenen

Den 2 april kan vi njuta av en livestreamad konsert med Albin Lee Meldau😀 Fotograf: Bettina Blom

Den 4 april sänder Pustervik framträdanden med bl.a. Sarah Klang, Daniel Norgren och Graveyard!

Fler tips på livestreamade evenemang hittar ni här: https://t.co/0THS6YjGYO

Många artister livestreamar evenemang.

Vår guide till de bästa livestreamade evenemangen

Nu i Corona-tider är det många artister som använder sociala kanaler för att kunna ge fansen tillgång till livemusik direkt från vardagsrummet.

Information om Corona
Malmömässan - Hem och trädgårdsmässa: Home Etc & Outside Living

Få inspiration till ditt hem och trädgård

Få inspiration till trädgård, lägenhet eller hus! I början av mars är det äntligen dags för två populära och efterlängtade mässor att inta Malmömässan! "Stora Villamässan" och "Vår Trädgård" har 2020 fått det nya samlingsnamnet ”Home etc. och Outside Living”. Välkommen till vårens mest inspirerande hem och trädgårdsmässa!

Evenemang till alla hjärtans dag
Sven Ingvars 2020

Arvingarna firar 30 år tillsammans

Arvingarnas nya jubileumsshow, som pågår från februari till april 2020, är ett generöst och storslaget tack till fansen - ett imponerande 30-års jubileum och en välregisserad kväll som sammanfattar Arvingarnas 30 första år med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock.

OH, WHAT A NIGHT! – OUR GREATEST MUSICAL HITS

Nu är det dags för vinterns stora musikal. OH, WHAT A NIGHT levererar underhållning fullproppad med sång, dans och show. Fyra av Sveriges främsta musikalartister David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis ger er OH, WHAT A NIGHT! – OUR GREATEST MUSICAL HITS.

Följ med Anna på 90-talsnostalgi i Göteborg!

Wow, mäktigt! Jag hade turen att vinna två biljetter till ”Vi som älskar 90-talet" i Göteborg. Jag ringde upp min vän som liksom jag vuxit upp med denna musik. Jag mer eller mindre skrek i luren - Vi ska till Göteborg!!!

Sol, bad och rockmusik!

Under sommaren 2019 har fansen själva fått chansen att dokumentera och dela med sig av sina festivalupplevelser. I den här texten får vi läsa David Dee Bee Bengtssons egna ord om sin upplevelse på rockfestivalen Borgholm Brinner.

Teatern - Att angöra en brygga

Snövit på Dansens Hus

Snövit blir influencer när ”Benke” Rydman står för idé & koreografi.
En avundsjuk mor med bekräftelsebehov, en dotter som får fler likes på Instagram och tvingas fly till skogs där hon träffar influencers.

MEN GUD!- Magnus Betnér är den allsmäktige

Möt Skaparen själv, här gestaltad av Magnus Betnér, i en livlig komediföreställning. Ärkeänglarna Gabriel och Mikaela guidar oss genom skapelseberättelsen och lär oss allt om den egentliga betydelsen av Tio Guds bud.