Upptäck

Markera

Hemma hos Johan och Björn

Följ med hem till Johan Östling och Björn Ling

De är musiker, skådespelare, författare, underhållare och podcastprofiler, tillsammans eller isär, men mest tillsammans. 1990 träffades Johan Östling och Björn Ling på Tingvallagymnasiet i Karlstad och sedan dess har de stått på större och större scener. Välkommen hem till Johan och Björn!

Alla nyheter

Kortfilmsfestivalen Queer MENA streamas

Kortfilmsfestivalen Queer MENA streamas

Shakomako Kultur och HabibiCollective är tillbaka med sin årliga kortfilmsfestival med ett noga utvalt program av filmer från Mellanöstern Nordafrika och diasporan. Årets upplaga livestreamas och fokuserar på queera filmskapare med teman och frågor som t.ex. cross-dressing, ´att komma ut´, kulturell performativitet och polyamori.

Följ med hem till Brazil Jacks cirkusdirektör

2019 fyllde Sveriges nationalcirkus, Cirkus Brazil Jack, 120 år. Jubileumsåret firades med en exklusiv turnéplan och föreställningar i hela Sverige. Inför jubileumsåret presenterades en unik föreställning med stor orkester och sensationella framträdanden med artister från fyra kontinenter. I det här avsnittet av Hemma hos... får vi följa med hem till cirkusdirektören Trolle Rhodin!