Ticketmaster Awards

Vinnarna i Ticketmaster Awards 2024

Tack till er som varit med och röstat i Ticketmaster Awards 2024. En omröstning vi genomför för att hylla de artister och produktioner som gjorde 2023 till ett fantastiskt live-år. Från personerna på scenen till alla bakom kulisserna. Och självklart ni i publiken. Tack till alla som bidrog till att göra det gångna året så speciellt. Tillsammans skapar vi liveupplevelserna.

2023 var ett år fyllt av oförglömliga liveuppträdanden. Fyra av dem håller ni extra varmt i era hjärtan. Vinnarna i svenska Ticketmaster Awards 2024 är:

Årets konsert: Coldplay på Ullevi

Ullevi och hela Göteborg svävande på moln när Coldplay sommaren 2023 fyllde arenan 4 gånger med kärlek. Det var ingen tvekan om vilken konsert som lever kvar extra mycket i era hjärtan. Coldplay är storvinnare i kategorin årets konsert.

Lyssna på Music of the Spheres playlist

Årets svenska artist: Benjamin Ingrosso

Benjamin har tagit Sverige med storm. 2023 var han ute på sommarturné som fick publiken att smälta. En stjärna på scenen med en personlig kontakt med publiken. Vilken tur att vi får ännu mer av Benjamin under 2024!

Recap från Allt Det Vackra 2023

Årets festivalgig: Ghost på Sweden Rock Festival

Som avslutande headliner den sista dagen på Sweden Rocks 30-års jubileum såg vi ett Ghost i toppform. Perfektion kan sammanfatta konserten som var en visuellt snygg och underhållande show. Hela festivalområdet var en stor fest!

Sweden Rock Festival Aftermovie 2023

Årets show/teater: Bögen är lös (i magen)

Under hösten 2023 hade Edvin premiär på sin humörföreställning med extra allt. Edvin berättar sin “komma ut”-historia med glimten i ögat. Publik dras med i skratt, sång och dans. Dessutom kan man själv dansa vidare till musik från föreställningen på Spotify.

Bögen är lös live @ BIANCA