Festival - highlights

Vinnarna i Ticketmaster Awards 2024

Tack till er som varit med och röstat i Ticketmaster Awards 2024. En omröstning vi genomför för att hylla de artister och produktioner som gjorde 2023 till ett fantastiskt live-år. Från personerna på scenen till alla bakom kulisserna. Och självklart ni i publi (...)

Upplev det bästa från Asien

Made in Asia är en festival med det bästa från Asien. Här kan du testa på de roligaste aktiviteterna som Asien har att bjuda på, prova stekheta asiatiska rätter i Food Plaza, träffa inspirerande gäster och så mycket mer.

Norrlands nya stora sommarfestival

2022 fick Skellefteå en helt ny festival – Summertime Music & Life Festival. Det visade sig att Skellefteå var MER än väl redo för ett helt nytt festivalevenemang! Summetime är en innovativ helhetsfestival som inkluderar musik, mat & dryck, sportaktiviteter, m (...)

Festival - alla nyheter

Veronica Maggio Evenew ArtworkVeronica Maggio Evenew Artwork

Minifestival med Veronica Maggio

I slutet av april förvandlas Evenew vid Universitetet i Stockholm till en tvådagarsfestival i ledning av Veronica Maggio. Festivalen går av stapeln den 28 - 29 april och, förutom att hon själv spelar bägge kvällar, får hon sällskap av Avantgardet, Jackie Mere, (...)

Lollapalooza 2023 biljetter Lollapalooza 2023 biljetter

Biljettsläpp till Lollapalooza idag!

Lollapalooza återvänder till Gärdet efter två framgångsrika år. 2023 går den av stapeln 29 juni - 1 juli och ca 70 artister med på lineupen. Bokade är bland andra Travis Scott, Lil Nas X, Kygo, Mando Diao, samt Lizzo som gör sin första svenska spelning.