Upptäck

Presenttips till farsdag x3 – ge bort en upplevelse!

Letar du efter en passande present till din pappa eller en fadersfigur? Läs vårt inlägg med presentidéer som passar för alla smaker!

Ett Ticketmaster-presentkort är alltid ett perfekt presentval. Det ger din pappa friheten att själv välja ett evenemang han vill gå på, bland tusentals alternativ.

I år firas farsdag söndagen 12.11.2023. För att visa uppskattning till fäder och fadersfigurer vill man ofta ge dem en present på sin dag. Vad sägs om att ge något helt annat i present än de traditionella gåvorna?

Överväg att ge honom något som han kommer minnas länge – en upplevelse! Vi har sammanställt flera spännande evenemang i tre olika kategorier: musik, show och komedi. Låt oss ta en närmare titt på dessa fantastiska farsdag-tips!

Presenttips till farsdag #1 – konsertbiljetter

Har din pappa många vinylskivor hemma, eller har cd-samlingen börjat bli lite för stor? Är det din pappa som alltid är DJ på bilresan, eller bestämmer bakgrundsmusiken till familjemiddagen?

Att köpa en skiva är kanske inte ett alternativ eftersom det är nästintill omöjligt att hålla koll på vad din musikälskande pappa har i sin samling. Den perfekta farsdagspresenten är istället konsertbiljetter! En konsert eller en spelning är alltid en unik upplevelse.

Älskar din pappa rock? Då hade han säkert uppskattat att få se Bruce Springsteen and The E Street Band som kommer till Friends Arena nästa år. Det finns fortfarande några biljetter kvar, men då får du skynda dig! Vi har även två perfekta festivaler för den rock-älskande pappan: Sweden Rock Festival och Time to Rock Festival. Är äldre rock hans grej så kommer han tycka om Martin Stenmark lirar Elvis, där ni kan hylla kungen av rock’n’roll tillsammans.

Om din pappa älskar av svenska singer-songwriters är Lars Winnerbäck ett fantastiskt alternativ. Eller varför inte andra svenska favoriter såsom Carola, Thomas Stenström eller Sven Ingvars? Har han en bred musiksmak är Bo Kaspers Orkester med sin lekfulla mix av jazz, funk, pop, visa och soul ett utmärkt alternativ!

Presenttips till farsdag #2 – showbiljetter

För en oförglömlig kväll fylld av ikoniska hits och minnen, överväg att ta din far till krogshowen LEGENDS – en show som bjuder på en resa genom tiderna och hyllar några av världens mest legendariska artister.

Är han mer intresserad av historia? Då kan Teaterkungen vara ett bra alternativ, där han får följa med till Gustav III:s 1700-tal där årtalen, krigen och festerna blir till bitar i ett gigantiskt pussel. Eller varför inte Frank Martini Party of The Century där han får åka tillbaka till det glamorösa 1920-talet med Frank Martini och hans orkester The Roaring Twenties!

Om din pappa är ett hängivet Star Wars-fan kommer Star Wars: Return of the Jedi Live in Concert vara den perfekta upplevelsen att ge i present. En episk upplevelse där filmmusiken framförs av Stockholm Concert Orchestra samtidigt som filmen spelas på storduk! Andra tips till filmmusikälskaren är The Magical Music of harry Potter – Live in Concert och The World of Hans Zimmer – A New Dimension.

Presenttips till farsdag #3 – komedi- & standupbiljetter

Behöver din pappa en ordentlig (skratt)paus från vardagen, gillar han att titta på roliga klipp på internet, eller är han en mästare av pappaskämt? Ta med honom på en standup- eller komedishow som garanterat får både honom och dig att skratta!

Galenskaparduon Jan Rippe och Per Fritzell bjuder på krogshowen Minnesluckor, fylld med fyrtio års galenskap. Perfekt för pappan som är ett fan av After Shave och Galenskaparna. Är värmländsk humor mer din fars grej är EGO med Johan & Björn ett perfekt alternativ.

Om din far brinner för standup så kan biljetter till Henrik Schyfferts eller Jonatan Unges standupturnéer vara en uppskattad present. Henrik Nyblom gästar Göteborgs standup-klubb Humorklacken i december. Han släpper även biljetter till showen Figaro Paninis Kakaofoniska Dödsdans den 10 november 10:00. Ett annat säkert kort är Maffia Comedy Club som bjuder på flera standups varje helg med några av landets hetaste och bästa komiker i Sverige.


Presentkort

Svårt att välja? Låt din pappa välja vilket evenemang han vill se! Ticketmasters presentkort öppnar dörrarna till tusentals upplevelser. Din pappa kan välja mellan alla våra kategorier, inklusive musik, teater, komedi och mycket mer.

Presentkortet kan du köpa online och välja det belopp du vill ladda det med.


Se fler evenemangsnyheter