Festival

Norrlands nya stora sommarfestival

2022 fick Skellefteå en helt ny festival – Summertime Music & Life Festival. Det visade sig att Skellefteå var MER än väl redo för ett helt nytt festivalevenemang! Summetime är en innovativ helhetsfestival som inkluderar musik, mat & dryck, sportaktiviteter, mångfald, friluftsaktiviteter och allt annat som livets goda kan ge, med hållbarhet och miljö i fokus.

Festivalen räknar med ca 90.000 – 100.000 besökare under de 4 dagar som arrangemanget pågår och är därigenom ett av Skellefteås största arrangemang. Några av årets artister är Scooter, Benjamin Ingrosso, Bolaget, Norlie & KKV och Markoolio. Se hela festivalens line-up på Sumertimes hemsida.

Scooter

GOD SAVE THE RAVE är inte bara titeln på det 20:e SCOOTER-studioalbumet, utan också namnet på den Europeiska arena- och festivalturné som Tysklands mest framgångsrika technoakt genom tiderna genomförde. Deras budskap är högt och tydligt: Don’t forget the rave!

Lördag 1 juli

Benjamin Ingrosso

Äntligen tar Benjamin Ingrosso steget fullt ut och genomför sin första riktiga sommarturné på festivaler och konsertplatser i Sverige och Norge. Det blir en omfattande turné med över 20 stopp mellan juni och september.

Lördag 1 juli

Bolaget


Bolaget följer upp den tokhyllade sommarturnén 2022 med ett fåtal spelningar 2023! Sedan starten 2019 har Bolaget positionerat sig som en av Sveriges populäraste musikgrupper- både på Spotify och på scenen.

Fredag 30 juni

Norlie & KKV


Under hösten 2022 sätter Sveriges mest ikoniska duo Norlie & KKV sin prägel på hela Så mycket bättre. – Äntligen ska ni få ta del utav Kärlekshistorien som vi har skrivit låtar om i över ett decennium. Därför vill vi skapa en helt ny upplevelse, både för oss och för er.

Fredag 30 Juni

Markoolio


Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet.

Fredag 30 Juni