Upptäck

Tre nya rysliga föreställningar att se i höst

Hösten är (snart) här och med den kommer tre otroligt spännande föreställningar som bjuder på true crime, psykologiska illusioner och paranormal aktivitet!

True crime-föreställningen Lasermannen dramatiserar (för första gången någonsin) de autentiska polisförhören med John Ausonius. Den övernaturliga thrillern 2:22 A Ghost Story spelas som en kuslig och fängslande pjäs på Rival i Stockholm. Och Sveriges främsta Mentalist & Paranormala Illusionist Anthony Charles Heads är tillbaka med Projekt: Mind Kontroll.

LASERMANNEN – FÖRHÖRSRUMMET

LASERMANNEN – FÖRHÖRSRUMMET

I september har Lasermannen premiär, en true crime-föreställning från skaparna av Förhörsrummet om ett av Sveriges mest kända rättsfall. Med Joel Spira i rollen som Lasermannen kommer de autentiska polisförhören med John Ausonius att dramatiseras. Vem är Ausonius och vad driver honom att försätta ett helt land i skräck under början av 1990-talet?

Publiken får följa polisens arbete med att utreda Lasermannens attentat. Vittnesförhör och bevismaterial varvas med nya utlåtanden av experter som dåvarande statsminister Carl Bildt, Jan ”supersnuten” Olsson som hade en betydande roll vid gripandet och Gellert Tamas, journalist och författare av boken Lasermannen – En berättelse om Sverige.

2:22 A Ghost Story

2:22 A Ghost Story

Nu är det Stockholms tur att uppleva de kalla kårarna från den övernaturliga thrillern 2:22 A Ghost Story som bäst beskrivs som en skräckfilm, fast i levande form.Johanna Nordström, Rakel Wärmländer, Adam Pålsson och Johannes Kuhnke tar med oss på en adrenalinfylld kväll kantad av mystiska hemligheter och paranormala aktiviteter.

Jenny tror att hennes och maken Sams nya hus är hemsökt, men det vill inte Sam veta av. När de diskuterar saken med gamla vännen Laura och hennes nya partner Benny över en middag blir det en krock mellan tvivel och övertygelse. Kan de döda verkligen gå igen? Paren stannar uppe till klockan 2:22… och då kommer de få svaret.

Projekt: Mind Kontroll

Projekt: Mind Kontroll

Anthony Charles Head kommer tillbaka i oktober med den nya briljanta och utmanande showen- Projekt: Mind Kontroll. En unik show som avslöjar CIA:s hemliga forskning som är på gränsen till det paranormala, såsom telepati, fjärrsyn, ESP, hypnos och hjärntvättning. För första gången någonsin kommer Anthony Charles Heads alltså avslöja dessa hemliga projekt och återskapa vissa experiment inför publiken i en unik förbryllande mentalism-show.

Kommer han lyckas kontrollera hela publiken eller kan just du stå emot? Hur kommer experimenten att sluta? Se showen för att få svaren…