Familj

Upplev det bästa från Asien

Made in Asia är en festival med det bästa från Asien. Här kan du testa på de roligaste aktiviteterna som Asien har att bjuda på, prova stekheta asiatiska rätter i Food Plaza, träffa inspirerande gäster och så mycket mer.

Missa inte den första upplagan i Stockholm den 17-18 juni 2023 vid Kistamässan. Made in Asia tillhör Heroes som är det största nätverket för populärkulturella event i Europa. I samma nätverk hittar du Comic Con som firar 10-år på Stockholmsmässan 3-5 november.

Food Plaza

Dumplings, ramen, dim-sum, sushi, bao, gogi-gu-i. Flera rätter från Asien är stekheta just nu. I Food Plaza kan du testa det mesta, och kanske nästa stora mat-hit! 

Anime & Manga

Träffa likasinnade för att diskutera allt om anime och manga! Manga artisten, Feefal kommer och håller i live drawing och Mangakai och håller i workshop där du får lära dig att rita manga.

Workshops

Kom och upplev traditionerna inom den asiatiska kulturen. Ta del av allt från språk och musik till konst och historia. Lär dig kalligrafi, ett nytt språk och mycket mer.

Performances

Under helgen blir det flera uppträden. Alltifrån K-pop stjärnor och J-pop idoler till Taiko och martial arts. Missa inte Made in Asias scen.

Gaming

Häng med på en resa både bakåt och framåt i tiden. Made in Asia hyllar både retrospel- och blivande klassiker. De tar även en titt på det senaste inom tech. 

Martial Arts

Prova på och upplev Martial Arts på Made in Asia. Träna Kendo, Taido, Aikido och Ju-Jutsu tillsammans med andra, men i ett tempo som passar dig.