Musik

ABBA Voyage har premiär 2022 – så här köper du biljetter

Nu är det officiellt! Resan tar sin början… Allas favoritgrupp återkommer nästa år med en konsert som bandet jobbat på och utvecklat under 40 år.

Here they go again! Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad och Björn Ulvaeus har presenterat ny musik och den mäktigaste ABBA-showen som världen aldrig skådat.

ABBA Voyage kombinerar det gamla och det nya, det unga och inte så unga, samtidigt som de fyra älskade bandmedlemmarna återförenas genom sin musik.

Med otroliga hits som Dancing Queen, Take A Chance On Me, Mamma Mia, Gimme! Gimme! Gimme! för att bara nämna några, har ABBA nu bekräftat detaljerna för en verkligt banbrytande upplevelse som går att uppleva i London från den 27 maj 2022.

Fans kan registrera sig för presale som öppnar kl 11:00 den 6 september 2021. Annars släpps biljetterna till ABBA Voyage till allmänheten kl 11:00 den 7 september 2021.

Med ett rykte om vansinnigt energiska liveshower har ABBA nu skapat den typ av konsert de länge velat göra – där de får resa tillbaka i tiden och uppträda för fans som digitala versioner av sitt bästa jag.

ABBA Voyage: The Journey Is About To Begin

Genom att blanda verkligheten med det digitala, förs magin från ABBA:s förflutna in i nutiden med avancerad motion capture-teknik. Publiken kommer att se bandet som om det var från 1979 – men med en överraskande futuristisk twist.

I en specialbyggd lokal som kallas ABBA Arena i Londons Queen Elizabeth Olympic Park, kommer den virtuella kvartetten uppträda tillsammans med ett 10-mannaband. Dessutom, kommer ABBA Voyage erbjuda massor av unika sätt att njuta av föreställningen – följ allt som händer från din plats eller varför inte dansa dig igenom det som händer i medryckande dansbås!

Med ABBA:s sista album som släpptes 1982, har supersvenskarna också avslöjat att en nytt album med titeln Voyage är på väg.

Det finns massor av ABBA -fans över hela världen! På grund den stora efterfrågan till dessa shower kommer det att vara fler som vill se ABBA Voyage än det kommer att finnas biljetter. Så här är allt du behöver veta om datum, plats, priser och hur du får biljetter.

När börjar ABBA Voyage?
ABBA Voyage kickar igång den 27 maj 2022. Generellt sett är tiderna för ABBA Voyage måndag, torsdag, fredag, lördag och söndag kl. 19:45 plus lördag och söndag kl. 15:00.

Var spelas ABBA Voyage?
ABBA Voyage kommer hålla till i en specialbyggd arena i Londons Queen Elizabeth Olympic Park.

Hur mycket kommer biljetterna till ABBA Voyage kosta?
Biljettpriserna för ABBA Voyage kostar från £ 21. Det finns gott om olika biljetttyper att välja mellan – inklusive ståplats, sittplats och dansbås, så se till att kolla in alla alternativ här.


Hur köper jag biljetter för att se ABBA Voyage?

Registrera dig för presale
Ta chansen att få biljetter tidigt genom att registrera dig här. Förhandsanmälan stänger kl. 13:00 den 5 september 2021. Du får ett e-postmeddelande från Ticketmaster den 5 september 2021 med din unika bokningskod för engångsbruk som kan användas när förköpet öppnar kl 11:00 på måndag 6 September 2021.

• Boka biljetter när de släpps till allmänheten
Biljetter till ABBA Voyage kommer att säljas till alla från kl. 11:00 tisdagen den 7 september 2021 här. Observera att försäljningen sker på Ticketmaster.co.uk. Förbered dig genom att skapa ett konto där redan nu för att spara tid när biljetterna släpps.