Musik

Allt du behöver veta inför TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR

Taylor Swift | The Eras Tour kommer till Sverige 2024! Biljetterna släpps till försäljning för registrerade Sverige-fans den 11 juli.


Tack vare extrem efterfrågan har nya datum lagts till!

17 MAJ – FRIENDS ARENA – STOCKHOLM
18 MAJ – FRIENDS ARENA – STOCKHOLM – NYTT DATUM

19 MAJ – FRIENDS ARENA – STOCKHOLM – NYTT DATUM

När släpps biljetterna?

Alla som registrerat sig kommer få ett mail den 5 juli med mer information. De som valts ut kommer få en unik länk och kod den 10 juli för att få chansen att köpa biljetter.

Har du frågor? Vi har svaren. Besök vår FAQ för mer information


Endast de som registrerat sig kommer få tillgång till biljettförsäljningen för TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR

Biljettförsäljningsregistrering används för att filtrera bort köpare som vill sälja biljetter vidare och prioritera genuina fans som du, vilket säkerställer att biljetter går direkt i händerna på dem som verkligen vill gå på konserten.

Det är också viktigt att notera att registrering inte garanterar tillgång till försäljningen eller till biljetter. Vi förväntar oss att det kommer att finnas mer efterfrågan än det finns tillgängliga biljetter, vilket innebär att endast ett begränsat antal fans kommer att få tillgång till biljettförsäljningen. Systemet kommer att fungera enligt först till kvarn-principen. Om du inte är utvald från början, oroa dig inte! Fans som inte valts ut först kommer att placeras på en väntelista och kan få en inbjudan att gå med i försäljningen om ytterligare biljetter blir tillgängliga.

Den 5 juli meddelas du via mail om du har blivit utvald att delta i biljettsläppet eller om du kommer att hamna på väntelistan. Se till att du har ett Ticketmaster-konto innan släppet.

FAQ

Hur registrerar jag mig för biljetter till Taylor Swift | The Eras Tour i Sverige?

Registreringen avslutades den 23 juni kl 23:59.

När och var är datumen för evenemanget?

Evenemanget kommer att äga rum på Friends Arena i Stockholm den 17, 18 och 19 maj 2024.

Har jag större möjlighet att få en biljett ju tidigare jag registrerar mig?

Nej, att registrera dig tidigt under registreringsfönstret ger dig ingen fördel, så länge du ser till att registrera dig innan registreringsfönstret stänger. Observera att registrering inte garanterar tillgång till biljettförsäljningen eller till biljetter. Vi förväntar oss att det kommer att bli större efterfrågan än det finns tillgängliga biljetter. Ett begränsat antal fans kommer att få tillgång till biljettförsäljningen, och andra kommer att sättas på väntelistan. Biljetter kommer att säljas enligt först till kvarn-principen så länge det finns biljetter tillgängliga.

När släpps biljetterna till försäljning?

Biljetter släpps till försäljning cirka klockan 14:00 den 11 juli 2023. Biljetter kommer att säljas enligt först till kvarn-principen så länge det finns biljetter tillgängliga.

Hur köper jag biljetter under biljettsläppet?

Biljetter kommer endast att vara tillgängliga att köpa via Ticketmasters webbplats, och innehavare av åtkomstkoder kommer att ha möjlighet att köpa biljetter från ungefär klockan 14.00 den 11 juli 2023. Biljetter kommer att säljas enligt först till kvarn-principen så länge det finns biljetter tillgängliga.

Det är en enkel köpprocess och stegen nedan hjälper dig att navigera i din sökning och köp.

 • Om du väljs ut att få en åtkomstkod kommer du att få två sms eftermiddagen innan biljettförsäljningen börjar klockan 14:00 den 11 juli 2023.
 • Meddelanden kommer att innehålla tidsinformation och en länk till försäljningen, och din unika kod.
 • Logga in på ditt Ticketmaster-konto i förväg. Se till att känna till ditt Ticketmaster-lösenord eller återställ ditt lösenord i förväg.

När biljetter släpps till försäljning klockan 14:00 den 11 juli:

 • Klicka på länken du fått dagen innan.
 • Ange din unika kod. Skulle du få ett fel, dubbelkolla att du angav den exakta koden som står i sms:et du fick.
 • På grund av efterfrågan kan du efter att ha angett din kod uppleva en längre väntetid än vanligt. Uppdatera inte sidan under denna tid.
 • Håll dig inom ett webbläsarfönster när du slutför ditt biljettköp. Att öppna flera fönster eller flikar för att köpa biljetter kan resultera i fel.
 • Du får inte överskrida biljettgränsen på 4 biljetter.

När ska jag förvänta mig min åtkomstkod?

Om du blir utvald att få en åtkomstkod får du en kod via två sms eftermiddagen innan biljettförsäljningen börjar klockan 14:00 den 11 juli 2023.

Dessa två SMS kommer att innehålla tidsinformation och en länk till var försäljningen kommer att ske, och din unika, ej överförbara åtkomstkod.

Kan jag överföra min åtkomstkod till någon annan?

Nej, koder kan inte överföras och ska inte delas. Koder är också endast giltiga för köp upp till den rekommenderade biljettgränsen, i mån av tillgång.

Jag behöver tillgänglighetsplats; hur registrerar jag mig för biljetter?

Om du blir utvald att kunna köpa biljetter skickas mer information om hur du köper tillgänglighetsbiljetter via mail den 5 juli.

Vilka är åldersgränserna för evenemanget?

Åldersgräns 13 år, gäller även i målsmans sällskap pga ljudnivåerna.*

*Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på konserter som evenemangets arrangör måste följa enligt Miljöförvaltningen.

Biljetter har börjat säljas, jag har registrerat mig men inte fått min kod?

Registrering garanterar inte att du får en kod eller att du kommer att ha möjlighet att köpa biljetter. Observera att vi förväntar oss att det kommer att vara högre efterfrågan än det finns tillgängliga biljetter. Biljetter kommer att säljas enligt först till kvarn-principen.

Varför fungerade inte min åtkomstkod?

Du kan ha maxat din biljettgräns. På grund av efterfrågan har alla evenemang en biljettbegränsning så att fler fans som du kan få biljetter.

Kan jag ange flera koder?

Nej. Endast en kod kan behandlas under varje transaktion. Separata transaktioner kommer att krävas för varje kod.

Vad händer om jag står på väntelistan?

Om du flyttas från väntelistan kommer du att få två sms-meddelanden med information om din kod och en länk till försäljningen. Tänk på att ditt meddelande kan komma när som helst efter 14:00 den 11 juli 2023. När du får ett meddelande kommer ditt sms att innehålla:

 • En länk till biljettförsäljningen
 • Din unika kod
 • Titta också i din e-post – om det finns problem med SMS-leveransen, till exempel ett felaktigt angett mobilnummer eller nätverksproblem, kommer vi att skicka information om din åtkomstkod via e-post.
 • Köpare hålls till en biljettgräns på 4 biljetter.
 • Observera att även om du flyttats från väntelistan garanteras du inte biljetter. Biljetter kommer att säljas enligt först till kvarn-principen.