Familj

Upptäck de bästa evenemangen för hela familjen

Höstlov, lediga helger och kalla tråkiga kvällar är perfekta att fylla upp med familjetid, särskilt familjeevenemang (om du frågar oss). Det finns ju ingen bättre känsla än att uppleva något kul och skapa härliga minnen med de man älskar. Men det kan vara en riktig konst att hitta på något som faller alla i smaken. Därför har vi har samlat några av de mest underhållande och familjevänliga evenemangen i detta inlägg, så läs och bli inspirerad till nästa familjekväll!

Babblarna

Babblarna

Succéerna med Babblarnas musikaler och närmare 850 spelade föreställningar fortsätter nu med ännu en svängig föreställning för småttingar “Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel”. En färgglad, bubblig, interaktiv och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk.

Musikalen framförs med tal, tecken, sång och dans tillsammans med en blandning av språklek och svängig musik.

Bamse och sjörövarskatten

Bamse och sjörövarskatten

I Bamse och Sjörövarskatten får ni följa med Bamse och Lille Skutt på ett spännande äventyr i Söderhavet för att försöka hitta den försvunna skatten. Men ni får skynda er så inte Kapten Buster och hans tokiga matros Stollen hinner hitta skatten före Bamse och lille Skutt!

Det är en fartfylld teaterföreställning som passar hela familjen, och efteråt får alla som vill träffa karaktärerna.

Comic Con

Comic Con Stockholm

Comic Con är nordens största event för populärkultur, och där ni uppleva aktiviteter inspirerade från TV & Film, träffa aktuella skådisar, serietecknare och digitala kreatörer. Ni kan även ta del av Cosplay-aktiviteter i världsklass eller spela nya spel före alla andra. Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små där fantasi och verklighet möts på ett episkt sätt.

I år är det extra speciellt eftersom Comic Con Stockholm firar sitt 10-årsjubileum! Så gör er redo att fira när Comic Con slår upp sina dörrar 3-5 november på Stockholmsmässan.

Den Lilla Sjöjungfrun

Den Lilla Sjöjungfrun

Dyk ner under ytan och upplev ett riktigt familjeäventyr när Dröse & Norberg tar sig an HC Andersens klassiska saga Den Lille Havfrue. Denna nyskrivna musikal är full med överraskningar, galna upptåg och spännande rollkaraktärer. Musikalen utspelar sig i nutid och du får möta alla klassiska karaktärer, samt några nya och smått galna typer!

Missa inte chansen att uppleva detta förtrollande äventyr över och under havet!

Sverigepremiär 1 mars 2024!

Disney On Ice

Disney On Ice är en riktig familjefavorit, denna gång är de tillbaka med föreställningen Mickey and Friends. Ni får träffa Musse, Mimmi och deras Disney-vänner medan ni återupplever äventyren i era favoritsagor.

Se Mirabel och stjärnorna i Encanto för första gången live på is när de lär sig att alla har en speciell gåva. Segla med Vaiana och Maui för att rädda ön Motunui, få tillbaka sommaren med Anna, Elsa och Olof, och sjung och dansa när Disneyprinsessorna förverkligar sina drömmar. Inspireras av den sanna vänskapen mellan gänget från Toy Story. 

I år firar Disney dessutom 100 år, så räkna med att firandet även tas med på isen med alla älskade Disney-karaktärer.

Familjen Addams

I november kan ni ta med familjen på musikalen Familjen Addams som spelas på Växjö teater. Familjen Addams är en komisk familjeföreställning med mycket underfundig humor och svängig musik. Wednesday har träffat kärleken Lucas, vilket ställer till problem för familjens förfäder som inte kan återvända till deras grav efter den årliga träffen på begravningsplatsen. Uncle Fester behöver förfädernas hjälp för att kärleken ska få segra.

Inte heller blir det lättare när Wednesday och Lucas anordnar en familjemiddag hos Familjen Addams där de ska berätta att de är förlovade. Kommer kärleken att segra till sist? Boka biljetter och få reda på svaret!

LEGO Festival of Play

LEGO® FESTIVAL OF PLAY

Under höstlovet förvandlas Friends Arena till en färgsprakande värld gjord av LEGO där ni kan skapa och bygga med massor av byggklossar, se fantastiska LEGO kreationer på nära håll, och utforska framtiden genom LEGO hållbarhet. Samla familjen och vännerna och engagera er i populära och viktiga ämnen genom lek, musik, dans och vänskapliga tävlingar. 

Det är även två fantastiska akter som kommer uppträda på LEGO Festival of Play, Theoz och Dolly Style! Det är en akt per dag, som uppträder på både förmiddagen och eftermiddagen.

Fredag: Dolly Style
Lördag: Theoz
Söndag: Theoz