Australiens hippie-countryband, The Buckleys, bjuder på livemusik direkt från vardagsrummet!
Den virtuella turnén sänds på Ticketmasters Facebooksida ikväll den 28 maj kl. 18.00, följ länken▶️ https://t.co/oN3sLBtmpx

#LiveFromHome #TogetherApart #TheBuckleys

RAW comedy streaming!
Med start den 11 april kl. 21, kan du se svensk standup i världsklass direkt från soffan😀 Det blir ca. 60 min streamad humor med komiker som Mårten Andersson, Johanna Hurtig Wagrell, Hasse Bronten och många fler! Köp din biljett här: https://t.co/qPypGTkdWJ

Livestream: Stödkonsert för Hotell Hulingen
Fredag 3 april, kl 20.00

Det blir direktsänd fredagsfest med bland andra Kent Norberg från Sator, Wild Rover, Lifvens, Elin Ståhl, Gula Gubben. Hela konserten livestreamas här: https://t.co/YpLErnSKV8

#hjälplivescenen

Många artister livestreamar evenemang. Läs våra tips!

Review

Vår guide till de bästa livestreamade evenemangen

Nu i coronatider är det många artister som använder sociala kanaler för att kunna ge fansen tillgång till livemusik direkt från vardagsrummet.

Hemma hos Johan och Björn

Följ med hem till Johan Östling och Björn Ling

De är musiker, skådespelare, författare, underhållare och podcastprofiler, tillsammans eller isär, men mest tillsammans. 1990 träffades Johan Östling och Björn Ling på Tingvallagymnasiet i Karlstad och sedan dess har de stått på större och större scener. Välkommen hem till Johan och Björn!

Kortfilmsfestivalen Queer MENA streamas

Kortfilmsfestivalen Queer MENA streamas

Shakomako Kultur och HabibiCollective är tillbaka med sin årliga kortfilmsfestival med ett noga utvalt program av filmer från Mellanöstern Nordafrika och diasporan. Årets upplaga livestreamas och fokuserar på queera filmskapare med teman och frågor som t.ex. cross-dressing, ´att komma ut´, kulturell performativitet och polyamori.

Sven Ingvars 2020

Arvingarna firar 30 år tillsammans

Arvingarnas nya jubileumsshow, som pågår från februari till april 2020, är ett generöst och storslaget tack till fansen - ett imponerande 30-års jubileum och en välregisserad kväll som sammanfattar Arvingarnas 30 första år med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock.

Följ med Anna på 90-talsnostalgi i Göteborg!

Wow, mäktigt! Jag hade turen att vinna två biljetter till ”Vi som älskar 90-talet" i Göteborg. Jag ringde upp min vän som liksom jag vuxit upp med denna musik. Jag mer eller mindre skrek i luren - Vi ska till Göteborg!!!

Sol, bad och rockmusik!

Under sommaren 2019 har fansen själva fått chansen att dokumentera och dela med sig av sina festivalupplevelser. I den här texten får vi läsa David Dee Bee Bengtssons egna ord om sin upplevelse på rockfestivalen Borgholm Brinner.

presentkort rabatt påsk
Johanna Nordström åker på turné med humorshowen Ringpolisen

Johanna Nordström – Ring Polisen

Johanna är en av vår tids hetaste humorprofiler. Med ett av Sveriges största kvinnliga humorkonton på instagram gör hon succé med sina sketcher. Under 2020 ger hon sig ut på Sverigeturné med humorshowen Ring Polisen.

Teatern - Att angöra en brygga

Snövit på Dansens Hus

Snövit blir influencer när ”Benke” Rydman står för idé & koreografi.
En avundsjuk mor med bekräftelsebehov, en dotter som får fler likes på Instagram och tvingas fly till skogs där hon träffar influencers.