Upptäck

Ticketmaster förlänger avtal med Sveriges största event- och arenaföretag

Göteborg, 14 oktober 2022
Ticketmaster Sverige förlänger samarbetet med Got Event, Sveriges största event- och arenaföretag, efter offentlig upphandling. Avtalet innebär fortsatt leverans av biljettlösningar till Got Events arenor, som inkluderar Ullevi, Bravida Arena och Scandinavium och som är Frölunda Hockey Clubs hemmaplan och värd för årets största konserter med Ed Sheeran, Rammstein och Håkan Hellström.

– Vi är verkligen glada att kunna förnya vårt partnerskap med Ticketmaster. Biljetträttigheten är under snabb utveckling så vi ser fram emot en dynamisk samverkan, säger Got Events evenemangschef Henrik Jutbring.

– Samarbetet visar att vi lyckats med vårt engagemang att leverera bästa möjliga biljetteknologi till alla deras arenor. När de nu kommer vara värd för några av de största namnen inom musik och sport de kommande månaderna ser vi fram emot att arbeta med Got Event för att ge fansen en smidig upplevelse, säger Kristian Seljeset, VD för Ticketmaster Sverige.

OM TICKETMASTER
Ticketmaster är världens största biljettmarknadsplats och den globala marknadsledaren inom produkter och tjänster för evenemangsbiljetter. Genom officiella partnerskap med tusentals arenor, artister, idrottslag, festivaler, scenkonstcenter och teatrar säljer Ticketmaster 500 miljoner biljetter per år i över 30 olika länder. Ticketmaster är en del av Live Nation Entertainment (NYSE: LYV).

OM GOT EVENT
Got Event är Göteborgs evenemangs- och arenadistrikt som driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP, Valhallarinken och Valhalla Sporthall. Varje år hålls ca 350 evenemang med ca 1,5 miljoner besökare.

KONTAKT
Ticketmaster – [email protected]
Got Event Lotta Nibell – [email protected]