Upptäck

Guide – Hur du livestreamar på Facebook med OBS Studio

Behöver du på ett professionellt och personligt plan nå ut med ditt budskap till vänner, familj, fans eller specifika communityn? I sådana fall har vi samlat den bästa möjliga lösningen för dig och ditt projekt.

Steg för steg om hur du kommer igång med din livestream:

Nya tider kräver nya spännande lösningar. Behöver du på ett professionellt och personligt plan nå ut med ditt budskap till vänner, familj, fans eller specifika communityn? I sådana fall har vi samlat den bästa möjliga lösningen för dig och ditt projekt.

Sam Fouladirad
från Radio Ystadsgatan har tillsammans med Ticketmaster presenterat hur du på enkelt sätt kan livestreama digitalt på Facebook Live, en bra guide som steg för steg guidar dig igenom processen.

Allt du behöver för att få din livestream att fungera är:

  • Dator
  • Ljudkort
  • Webbkamera
  • Mjukvaran OBS Studio

Sedan är scenen och mikrofonen din – var du än befinner dig.

Läs mer här eller klicka vidare på videon här nedan för att ta reda på om hur du steg för steg kommer igång med dina kreativa livestreams och digitala marknadsföring: https://business.ticketmaster.se/guide-hur-du-livestreamar-pa-facebook-live-med-obs-studio

Guide – Hur du livestreamar på Facebook Live med OBS Studio

Radio Ystadsgatan är en oberoende radiostation med inriktning på elektronisk musik och som länge har livestremat DJ-set från sina studios i Malmö och Stockholm.