Upptäck

Nytt på Berns med Hasse & Tage-rötter

"Glädje för Nybörjare" är en ny föreställning på Berns i Stockholm som endast kommer att spelas under tre exklusiva tillfällen. Upplev Berns fantastiska salonger med salongsmusik, tvårätterssupé och en show med bland annat Andreas T Olsson, Johan Rabaeus, Elin Rombo och Ola Eliasson. Föreställningen har Berns plockat fram från sina rötter: publiksuccén med Hasse & Tage som spelades på 70-talet.

Köp biljetter

Middag på Berns salonger med uppklädda besökare sittandes under en stor kristallkrona.

Dörrarna till Berns slår upp kl. 12:00 under tre söndagar i november/december. Publiken tas emot av insmickrande salongsmusik innan en tvårätterssupé tar vid. Till kaffet kommer sedan ett oförutsägbart program på 75 minuter av melodier och texter från förr som behövs NU. För deprimerande tider kräver drastiska åtgärder. Därför har skådespelaren Andreas T Olsson fyllt sin Dramatenvagn med ospelade roligheter, uppslag och Johan Rabaeus. Från Kungliga Operan kommer solisterna Elin Rombo och Ola Eliasson ihop med en hel utbrytargrupp från Hovkapellet som spelar kupletter och gamla schlagerlåtar så att man inte tror sina öron.

Andreas T Olsson har tidigare gjort en rad kabaréer i samma anda: Kuriosakabinettet ihop med Anne Sofie von Otter på Kulturhuset Stadsteatern och Improvisation på slottet som gick i tre säsonger på Dramaten. Föreställningen är dessutom inspirerade av revyn “Under Dubbelgöken – Liten lunchrevy på Berns” med Hasse & Tage som var en stor publiksuccé under 70-talet. Missa inte detta härliga lyckopiller!

Datum: 19 nov, 26 nov, 10 dec
Spellängd: ca 75 minuter
Start: kl. 13:00
Dörrarna öppnas: kl. 12.00
Dörrarna stängs: kl. 16.30
Baren finns tillgänglig från början till slut.

Ensemblen till föreställningen Glädje för nybörjare.