Upptäck

Ticketmaster inleder samarbete med Cancerfonden!

Att uppmärksamma och bidra till cancerforskningen är ett långsiktigt initiativ där Ticketmaster globalt stödjer det på olika sätt i över 20 länder. Nu kan vi på Ticketmaster Sverige stolt presentera att vi inlett ett samarbete med Cancerfonden.

Bli månadsgivare ♥

Från den 1 november till 31 december 2023 har vi en insamling där du har möjligheten att bidra med en gåva i samband med biljettköp. Varje gåva som ges är värdefull, och för att ge ytterligare stöd kommer vi lägga till 5-20 kr för varje gåva beroende på donerat belopp.

”Vi är glada och stolta att ingå ett samarbete med Ticketmaster. Med sitt starka varumärke hjälper de oss att sprida kunskap och förståelse för att alla behövs i kampen mot cancer, för att färre ska drabbas och fler ska överleva.”
Stefan Palmquist, Enhetschef Företag – Strategiska partnerskap

”Vi är med i kampen mot cancer och hela Ticketmaster-koncernen är engagerad på olika sätt på olika marknader. I Sverige inleder vi ett samarbete med Cancerfonden, något som engagerar och motiverar våra medarbetare i en fråga som många både drabbas och berörs av. Vi hoppas och tror att vi, tillsammans med våra kunder, ska kunna bidra med ett omfattande och värdefullt tillskott till cancerforskningen.”
Andreas Bergén, Marknadschef Ticketmaster Sverige

Tillsammans mot cancer

Cancerfondens vision är att besegra cancer – något de gör genom kunskapsspridning, påverkansarbete och forskningsfinansiering. Det är tack vare givare och partners som framsteg kan göras mot visionen. Cancerfonden är en av de betydande investerarna inom svensk cancerforskning. Sedan 1951 har de delat ut nära 14 miljarder kronor till de främsta forskningsprojekten i Sverige. Dessa investeringar har inte bara resulterat i en mer än fördubblad överlevnad i cancer, utan har också bidragit till att två av tre personer som drabbas av cancer överlever idag. Vi har kommit långt, men vi är inte framme än.

Vi på Ticketmaster delar Cancerfondens vision och vill genom detta samarbete vara med och bidra i arbetet att besegra cancer. Vi har tidigare stöttat cancerforskningen genom att ha skänkt pengar till Barncancerfonden, Ung Cancer och Movember Foundation. Nu stärker vi initiativet ytterligare och är övertygade om att kunna bidra till mer forskning och kunskap om livsviktiga frågor.

Läs mer om Cancerfonden och deras arbete.

Vad kan du göra?

• Ge en gåva vid biljettköp på ticketmaster.se från 1 november till 31 december 2023

• Bli månadsgivare eller ge en gåva Cancerfondens hemsida

Varje gåva är livsviktig och för forskningen framåt så att färre drabbas och fler överlever cancer. Din gåva finansierar Sveriges främsta cancerforskning och håller Cancerlinjen öppen som ger samtalsstöd åt berörda.

Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad i kampen mot cancer