Sommartips - highlights

Upplev det bästa från Asien

Made in Asia är en festival med det bästa från Asien. Här kan du testa på de roligaste aktiviteterna som Asien har att bjuda på, prova stekheta asiatiska rätter i Food Plaza, träffa inspirerande gäster och så mycket mer.

Norrlands nya stora sommarfestival

2022 fick Skellefteå en helt ny festival – Summertime Music & Life Festival. Det visade sig att Skellefteå var MER än väl redo för ett helt nytt festivalevenemang! Summetime är en innovativ helhetsfestival som inkluderar musik, mat & dryck, sportaktiviteter, m (...)

Sommartips - alla nyheter

Veronica Maggio Evenew ArtworkVeronica Maggio Evenew Artwork

Minifestival med Veronica Maggio

I slutet av april förvandlas Evenew vid Universitetet i Stockholm till en tvådagarsfestival i ledning av Veronica Maggio. Festivalen går av stapeln den 28 - 29 april och, förutom att hon själv spelar bägge kvällar, får hon sällskap av Avantgardet, Jackie Mere, (...)

Bjerred Station Bjerred Station

Bjerreds Station

Bjerreds Station är ett gammalt stationshus som ligger ett par hundra meter från havet vid Skånes västkust. Huset invigdes 1901 och var då stationshus till tåget som gick mellan Lund och Bjärred. Bjärred var (och är) en väldigt populär badort med fina stränder (...)