Teater & Underhållning

Maffia Comedy Club

Varje helg samlas exalterade besökare på Scandic Malmen i Stockholm för att se några av Sveriges roligaste komiker uppträda live.

Stockholmsklubben Maffia Comedy har funnits i över 10 år och är en av Sveriges äldsta och största stand up-klubbar. Stora komiker som Magnus Betnér, Petra Mede, Henrik Schyffert och Kodjo Akolor har uppträtt här.

Den 23 mars var jag och mina kompisar på plats för en kväll full av skratt. Vi hade inga förväntningar när vi gick dit, då vi inte varit på stand up tidigare men vi gick alla därifrån med kramp i mungiporna.

Kvällens headliners var Petrina Solange och Johannes Finnlaugsson och jag tror inte en enda person i publiken kunde hålla sig för skratt när de körde sina nummer.
Johannes driver tillsammans med några andra komiker, bland annat Petrina, en stand up-klubb i Malmö. Han har även medverkat i produktionen till humorprogrammen Robins och Grillad.
Petrina har varit med i Parlamentet och vunnit priset Årets Kvinnliga Komiker på den Svenska Stand up-galan. De båda bjöd på ett varsitt ofiltrerat set där vi skrattade både av igenkänning och av chock.

Om du vill göra din helg lite roligare så kan jag verkligen rekommendera dig att gå på Maffia Comedy SuperWeekend på Scandic Malmen, det kommer utan tvekan var värt det!

Glada hälsningar från Praktikant-Malin

Biljetterna hittar du här