Upptäck

Vår guide till de bästa livestreamade evenemangen

Nu i coronatider är det många artister som använder sociala kanaler för att kunna ge fansen tillgång till livemusik direkt från vardagsrummet.

Hitta de bästa livestreamade evenemangen

Aktuella livestreamade evenemang hos Ticketmaster
Missa inte om din favoritartist säljer biljetter till en livestream. Se kommande evenemang här >>

Följ artisten
Om du inte redan gör det så är det ett perfekt tillfälle att börja följa din favoritartist på Instagram, Facebook eller Twitter.

Följ arenan
Vissa arenor anordnar egna livestreamade evenemang, till exempel om ett evenemang blivit inställt. Följ arenan i sociala kanaler så håller du dig uppdaterad.

Följ skivbolaget
Om musiken du gillar verkar komma från ett litet antal skivbolag kan det vara en bra idé att följa även dem i sociala kanaler.

Håll koll på hemsidor och musiktidningar
Ett bra exempel är Gaffa som tipsar om kommande livestreamade konserter. Läs artikeln här: gaffa.se  Även Bands in Town kan vara intressanta att följa. För att stödja livemusik och artister har de lanserat kanalen ”Bandsintown Live” på Twitch där du kommer att kunna se uppträdanden från musiker i alla olika genres.

Följ hashtags
Många artister taggar sina livestreams, kolla till exempel #togetherathome på Youtube och Instagram. Andra exempel på hashtags är #TogetherApart och #HelpingHands2020,

Våra tips på livestreamade evenemang!