Upptäck

Alla hjärtans dag! Ge bort den perfekta presenten💙

Kärleksveckan är i gång samtidigt som dagarna blir allt ljusare. Vad passar väl bättre än att ge bort en underbar upplevelse till någon du tycker om? Här har vi samlat några roliga, mysiga och kärleksfulla evenemang runt om i Sverige.

Miriam Bryant
Kärleksturnén. Miriam Bryant är en av Sveriges mest aktuella, omtyckta och omtalade artister. Att hon har rösten, stjärnstatusen och karisman vet alla vid det här laget. 2019 släpptes den första delen av albumet ”MiAmor” –på vilket Miriam Bryant visar nya sidor av sig själv och sitt artisteri. Albumet är inspelat helt analogt med liveinstrument och för första gången sjunger Miriam nyskrivet eget material på svenska; låtar skrivna ihop med Jocke Berg, Veronica Maggio, Adam Olenius och Maja Francis för att bara nämna några. Turnén Mi Amor 2020 kommer bli något alldeles extra!

The Ark
Sveriges färgstarkaste rockband gör comeback. The Ark, ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår (!) för en stor turné i sommar 2020. 20 år efter debuten och tio år efter beskedet att de bestämt sig för att sluta är The Ark tillbaka. I sommar ser vi dem under en exklusiv sommarturné över hela landet med startskott på Lollapalooza Stockholms största scen den 28 juni. Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel är redo att ta över scenen igen på deras unika och underbara sätt. OBS! Biljettsläppet till den eftertraktade ”Reunion Tour 2020” sker den 17 februari, klockan 10.00. Mer information och fler datum finns på Livenation.se.

Shirley Clamp
Magisk showföreställning. Välkomna till Maximteatern och en helt egen kväll med den folkkära artisten Shirley Clamp! ”Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt” är en ärlig, fångande och underhållande berättelse om en människa med en stor röst och ett svajigt självförtroende. Shirley Clamp klarar av allt – från balader, pop och Melodifestivalen till Whitney Houston. En fantastisk liveupplevelse med fyra olika datum som du kan se, sjunga och dansa till i Stockholm.

OH, WHAT A NIGHT!
Musikalfeber. Fyra av Sveriges främsta musikalartister David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis ger er ”OH, WHAT A NIGHT! – OUR GREATEST MUSICAL HITS”. Konsertshowen är fylld av de allra största hitlåtarna från de musikaler som artisterna själva medverkat i och spelat live. Musiklistan är gedigen och de erfarna sångarna bjuder publiken på en helkväll med en fullspäckad blandad repertoar. En musikteater och musikalisk upplevelse i världsklass!

Uggla, Miss Li & Petter
Legendarisk trio. Tillsammans har artisterna Uggla, Miss Li och Petter sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams, skrivit hitlåt efter hitlåt och varit ständigt aktuella turnerande liveartister under flera års tid. Sommaren på Gotland 2019 lärde de känna varandra riktigt ordentligt i och med TV-succén ”Så mycket bättres jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program. Nu är det klart att trion åker ut på en gemensam sommarturné 2020 med start i Stockholm på Skansen den 2 juli.

Lars Winnerbäck
Unikt musikarv. Lars Winnerbäck är en av Sveriges mest populära liveartister och har gjort många turnéer runt om i Sverige. Sedan albumdebuten 1996 har han släppt 13 studioalbum – bland annat ”Med solen i ögonen”, ”Söndermarken”, ” Daugava”, ”Granit & Morän” och nu senast ”Eldtuppen”. Efter höstens stora arenaturné och nya albumet ”Eldtuppen” ger sig Winnerbäck återigen ut på en stor förväntansfull sommarturné där han besöker slottsträdgårdar, festivaler och arenor.

Özz Nûjen & Måns Möller
Fantastisk humor. Sveriges mest dynamiska och underhållande komiker-duo Özz Nûjen och Måns Möller bjuder med oss på en ny resa bakåt i tiden. Efter att närmare 80 000 personer vallfärdat till konserthus och teatrar genom vårt avlånga land för att skratta sig igenom ”Sveriges Historia – den nakna sanningen” återkommer nu Özz Nûjen och Måns Möller med föreställningen ”Världens historia – den osminkade sanningen”!

Forever Piaf
Hyllad musikal
. Malena Ernman och Beata Ernman briljerar i musikalen ”Forever Piaf”! Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner.
Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra. Göta Lejon presenterar ”Forever Piaf ”, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män.

Arvingarna
30-års jubileum. De dubbla Grammisvinnarna och den folkkära kvartetten Arvingarna åker ut på Sverigeturné för att fira 30 år som band. Och vilken resa sen, en musikresa som bara fortsätter! Det har gått trettio år sedan medlemmarna i Arvingarna började skriva låtar tillsammans i Partille. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten fick de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. Ska man summera Arvingarnas karriär så här långt kan man börja nämna bandets 18 album, ett 20-tal låtar på Svensktoppen och två grammisar. Dessutom har Arvingarna ställt upp hela sex gånger i Melodifestivalen, musiktävlingen som de vann 1993 med hitlåten ”Eloise”. Arvingarnas show är ett generöst tack till sina fans. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock.

Magnus Betnér
Skrattfest. Stand-up komikern Magnus Betnér är tillbaka på livescenen, denna gång med komediföreställningen ”MEN GUD! – Magnus Betnér är Den Allsmäktige.” En annorlunda och fantastisk show där du får möta Skaparen själv, här gestaltad av Magnus Betnér, i en fartfylld och rolig föreställning. Ärkeänglarna Gabriel och Mikaela guidar oss genom skapelseberättelsen och lär oss allt om den egentliga betydelsen av Tio Guds bud. Föreställningen baseras på Broadwaysuccén ”An Act of God”, skriven av David Javerbaum och fritt översatt av John E Thelin och Magnus Betnér.