Upptäck

Tips för dig som vill göra våren lite roligare

Pernilla Wahlgren – Kort, glad och tacksam
Pernilla Wahlgren är fortfarande ute på turné med sin hyllade show Kort, glad och tacksam. Missa inte föreställningen som är fylld av skratt, tårar och musik.
Biljetter

Claes Malmberg – Mr Universum
I Claes föreställning får vi följa med på en underhållande resa från hans uppväxt på Kosmosgatan till vetenskap, tro, livet efter döden och multiversum.
Biljetter

Karsten Torebjer – Miraklet från Jylland
Äntligen är vår favorit psychic medium tillbaka! Han bjuder på en fantastiskt rolig humorshow där han kommer göra allt för att bevisa för dig att han är ett äkta medium.
Biljetter

Din Jävla Fegis!
Den värmländska humorföreställningen handlar om att vi alla verkar ha svårt för att ifrågasätta och säga ifrån. Man lever i sin bekväma bubbla och vågar inte bryta mönstret och sticka ut.
Biljetter

David Batra – Elefanten i rummet – han som är gift med henne
Äntligen är en av våra favoritkomiker ute på turné igen och den här gången med showen ”Elefanten i rummet – han som är gift med henne”. David Batra bjuder på hur det är att vara gift med en politiker i sin mest personliga och roliga föreställning någonsin.
Biljetter

Özz Nûjen och Måns Möller – Världens historia – den osminkade sanningen
Efter succén Svergies Historia – Den nakna sanningen åker duon Özz och Måns ut på sin andra turné. Missa inte deras föreställning som bjuder på den roligaste historielektionen du kan få.
Biljetter

Expedition Babben
Babben Larsson lämnar storstaden för att endast uppträda på mindre orter med sin föreställning Expedition Babben. Förbered dig på en skrattfest som du kommer lämna med kramp i mungiporna!
Biljetter

Från Broadway till Duvemåla!
Succékonserten som håller lika hög standard som på Broadway i New York. Njut av fantastisk musik från artister i världsklass.
Biljetter

P-Floyd – Welcome to the Machine Tour
Historien om P-Floyd börjar 1993 med några mindre spelningar som blev en omedelbar succé. Snart spred sig ryktet om det nya stilsäkra hyllningsbandet, helt och hållet tillägnat Pink Floyd.
Biljetter