Upptäck

Nya datum för Håkan Hellström på Ullevi

På grund av den rådande pandemin kommer samtliga konserter att flyttas till 2021. Din biljett blir automatiskt giltig till nästa år, du behöver inte göra någonting.

Nya datum för Håkan Hellström har presenterats, läs hälsningen från Håkan här:

Hej alla!

Hoppas att ni mår bra och att solen skiner på er dessa märkliga, men ändå magiska vårdagar. Det var längesen jag skrev något här på sidan. Hänger inte med jättebra i instagramtempot, ledsen för det. Hur som helst – vill bara säga att jag blev väldigt glad över all entusiasm kring spelningarna 2020. Det värmde verkligen och värmer fortfarande. Och just på den platsen – som att få spela landskamp på hemmaplan.

Men som ni förstår är läget svårt för den typen av konserter i år. Varken arrangörer eller experter har vetat hur länge det här ska hålla i sig. Jag själv har känt att det vore skönt med något fint i horisonten att blicka fram emot. Något slags party när allt det här är överspelat och förbi. Jag bestämmer inte över sånt, men nu blir det faktiskt så. Spelningarna flyttas ett helt år till sommaren 2021. Det blir kanske en lite ojämn siffra att fira – 21 år. Men samtidigt fyller ju Göteborg 400 år 2021 så vi kan väl passa på att fira det istället?

Framför allt – den stora grejen är att det är fritt fram igen för party och det ska väl räcka alldeles förträffligt som ursäkt för att tända upp Ullevi igen.
Musik kommer ändå i år, som ni kanske vet. Rampljus. Skivan är uppdelad i två delar och vi får höras på platta i år istället för live. Hoppas att ni diggar den. Den är egentligen gjord för scenen, men den tiden kommer.
Tills dess –
Håll höjd
Håll fast
Håll facklan brinnande

Håkan
——
Information:
Din biljett är automatiskt giltig 2021. Du behöver inte göra något, så behåll biljetten och börja peppa! Se vilken konsert som din biljett är giltig till nedan.

HÅKAN HELLSTRÖMS KONSERTER 2021:
12 juni 2020 -> 20 augusti 2021
13 juni 2020 -> 21 augusti 2021
28 augusti 2020 -> 27 augusti 2021
29 augusti 2020 -> 28 augusti 2021

Har du frågor om din biljett läs vår FAQ här: https://www.fkpscorpio.se/vanliga-fragor-om-hakan-hellstro…/