Upptäck

Johanna Nordström – Ring Polisen

Johanna är en av vår tids hetaste humorprofiler. Med ett av Sveriges största kvinnliga humorkonton på instagram gör hon succé med sina sketcher. Under 2020 ger hon sig ut på Sverigeturné med humorshowen Ring Polisen.

Biljetterna hittar du här!

Komikern Johanna Nordström åker ut på sin första turné med humorshowen Ring Polisen under 2020. Soloturnén med föreställningar i hela Sverige fortsätter under hösten. “Ring Polisen” är ett vanligt förekommande uttryck i komikerns roliga och kreativa sociala medier. Den underhållande föreställningen kommer också att kretsa kring Johannas fascination för polisyrket och våra mest välkända kriminalserier. Johanna har en gränslös kärlek till Mikael Persbrandt och en hemlig dröm om att själv bli polis.

”Jag har skrivit showen helt själv med penna och papper. Inspirerad av Gunvald Larsson, Beck och min kommande tid på Hinseberg kvinnofängelse.”
– Johanna Nordström

Johanna Nordström
Johanna Nordström är humorpersonligheten och som slog igenom med twitterkontot @jonielol som hon startade under sommaren innan gymnasiet, och har rankats som svenska Twitters sjätte mest inflytelserika person av Twittercencus. Twitterkontot ledde Aftonbladets Lajkat där Johanna jobbade med att skapa socialt content för att därefter varvas av Nyheter24 och rollen som Social Media Manager. Förra året sa Johanna upp sig som från Bonnier Magazines and Brands videoredaktion för att satsa helhjärtat på stand-up och humor, live på scen.

Johanna Nordström har tidigare nominerats till ”Guldtuben” i kategorierna ”Årets Video”, ”Årets Humor”, ”Årets Stjärnskott” och ”Årets Instagram”.
Med Johanna är skratten och humorn aldrig långt borta.

Läs mer på ringpolisen.se eller följ Johanna på Instagram @johannanordstrm