Upptäck

Preview

Spana in höstens highlights video – del #1

Ticketmaster Live - Höstens Highlights - Del #1

Några av höstens highlights:

  • Lars Winnerbäck
  • Monstret och människorna
  • Charli XCX
  • At the Gates
  • Bamse på turné

Lars Winnerbäck
2019 blir ett riktigt Winnerbäck-år. Den 27 september släpptes nytt album och i november är det stor arenaturné i både Sverige och Norge. Turnépremiär den 2 november i gamla hemstaden Linköping och som en stor final kommer Winnerbäck för första gången till Globen i Stockholm.

Läs mer och hitta biljetter här: https://bit.ly/333sQ7G


Monstret och människorna
En nyskriven musikal baserad på Mats Strandbergs och Sofia Falkenhems bokserie om Monstret Frank. Föreställningen riktar sig till barn mellan fem och tio år och deras närstående vuxna.

Läs mer och hitta biljetter här: https://bit.ly/333An6g


Charli XCX
Hon bemästrar en balansakt väldigt få artister klarar av. Hon har nämligen lyckats göra pop för massorna utan att förlora kontakten med det alternativa och det experimentella.

Läs mer och hitta biljetter här: https://bit.ly/31NvJsP


At the Gates
Förra årets platta ”To Drink From The Night Itself” cementerade ännu en gång bandets position som ett utav Sveriges ledande band inom melodiös dödsmetall!

Läs mer och hitta biljetter här: https://bit.ly/2ofVAuX


Bamse på turné
Följ med på en förställning med Bamse och alla hans vänner. Det blir massor med dans och vi kommer få sjunga med till kända barnsånger. Inte nog med det får vi även träffa alla karaktärer efter föreställningen. En bubblande show där det kommer bli omöjligt att sitta still!

Läs mer och hitta biljetter här: https://bit.ly/2ADVgJ8