Upptäck

Få inspiration till ditt hem och trädgård

Få inspiration till trädgård, lägenhet eller hus! I början av mars är det äntligen dags för två populära och efterlängtade mässor att inta Malmömässan! "Stora Villamässan" och "Vår Trädgård" har 2020 fått det nya samlingsnamnet ”Home etc. och Outside Living”. Välkommen till vårens mest inspirerande hem och trädgårdsmässa!

Biljetterna hittar du här!

Våren närmar sig. I början av mars, den 5-8, är det äntligen dags för två populära och efterlängtade mässor att ta vid på Malmömässan! Två inspirerande mässor som i år blir till en. ”Stora Villamässan” och ”Vår Trädgård” har 2020 fått det nya samlingsnamnet; ”Home etc. och Outside Living”. Home etc. & Outside Living i Malmö är mässan för dig som vill veta allt om boende, uterum, inredning, möbler, uteplatser, trädgård, renovering och hållbarhet. En välarrangerad mässa som är en unik möjlighet för utställare, besökare och experter att samverka i en inspirerande miljö med väldigt glad stämning.

– Vi behåller det som är bra samtidigt som vi förnyar, breddar och utvecklar både innehåll och form på mässorna, förklarar projektledare Charlotte Olsson på Easyfairs, som arrangerar mässorna.

STORA VILLAMÄSSAN BLIR HOME ETC.
Bor du i villa, lägenhet eller har ett sommarhus – då är den här mässan för dig! Home etc. är hemmässan där du kan få inspiration och konkreta tips om hur du kan utveckla ditt hem och drömboende. Oavsett om du planerar att bygga om, bygga nytt eller uppgradera ditt boende till ett ”smart hem” är Home etc. platsen för dig. På mässan kommer du kunna ta del av nya trender, uppleva ett brett utbud av produkter och tjänster och samtidigt ta del ett spännande scenprogram där fackmän och experter delar med sig av sina allra bästa hemtips.

VÅR TRÄDGÅRD BLIR OUTSIDE LIVING
Outside Living är mässan där du kommer få nya och smarta idéer, professionella råd och fantastiska tips för ditt uterum eller trädgård. Här möter du inspirationsutställningar, trädgårdsprofiler och inspiratörer. På plats kan du även handla till din trädgård, balkong eller kolonilott.

– Vi siktar på runt 200 utställare och 20 000 besökare, säger Charlotte Olsson, vi satsar stort för att göra dessa båda mässor riktigt bra. Visionen är att våra besökare ska känna att vi har hjälpt dem med just deras utmaning kring hem och utemiljöer. Att de går därifrån fyllda av inspiration, ny kunskap och nya infallsvinklar.

Outside Livings grönskande blogg: https://www.outsidelivingsyd.se/blogg/
Home etc inspirerande blogg: https://www.homeetcsyd.se/sv/blogg/

Home och Outside-scenen gästas av en rad intressanta föreläsare, alla med sitt expertområde. Flertalet är också utställare på Home etc medan andra är specialinbjudna föredragshållare. En av mässans närvarande experter är den populära, frispråkiga, kunniga och underhållande Karin Laserow som kommer att prata om inredning med en kombination av gammalt och nytt. Ännu en namnkunnig föreläsare är mästerkocken och matprofilen Tareq Taylor. Han lovar en aptitliga inspirationsföreläsning om klimatsmart mat och hälsa, följd av signering av sin senaste bok ”Favoriter”.

Vad: Home etc. & Outside Living
Var: Malmömässan
När: 5-8 mars 2020
För mer information: www.homeetcsyd.se & www.outsidelivingsyd.se

Välkommen till vårens mest inspirerande hem- och trädgårdsmässa!