Upptäck

Dua Lipa presenterar Livestream ”Studio 2054”

Följ med Dua Lipa på en resa genom tid och rum till Studio 2054 - en livestream där verklighet och fantasi exploderar i en helt ny flerdimensionell liveupplevelse.

Hitta biljetter här

Let’s get virtual! I mars släppte popdrottningen Dua Lipa sitt kritikerrosade album ”Future Nostalgia” och efter en inställd 2020-turné kommer nu en treat för alla med Dua Lipa-cravings. På fredag 27 november kan du se Dua Lipa och 8 st (!) exklusiva special guests i en storslagen livestreamad show bortom dina vildaste fantasier – Studio 2054. Save the date:

  • Fredag, 27 december, kl 21.30 CET

Studio 2054 spelas in i en gigantisk ombyggd lagerlokal, och utspelar sig mer som än live-film än en normal livestreamad konsert. En kalejdoskopisk resa genom tid och rum, där Dua Lipa sjunger och elektrifierar dansgolvet tillsammans med sina gästartister, performance-konstnärer, akrobater och flera live-överraskningar. Biljetterna till Studio 2054 hittar du här.

Samarbete med Miley Cyrus

Dua Lipas senaste samarbete med den banbrytande Miley Cyrus, som tillsammans med bl a FKA Twigs och Angéle kommer att uppträda som gästartist på Studio 2054, resulterade i singeln ”Prisoner” och en tillhörande video som kanske ger en försmak av vad vi kan förvänta oss av livestreamen:

Miley Cyrus - Prisoner (Official Video) ft. Dua Lipa

Gästartister – Dua Lipa ”Studio 2054” Livestream

  • Elton John
  • Kylie Minogue
  • Miley Cyrus
  • Angèle
  • FKA Twigs

Listan uppdateras löpande med samtliga gästartister till Studio 2054.

Lyssna på Dua Lipa ”Future Nostalgia”

Dua Lipa – Studio 2054 visas den 27/11 kl 21.30 svensk tid. Mer info och biljetter hittar du här.

Kolla även in vår guide till dom bästa livestreamade evenemangen.