Uncategorised

Information om coronavirus

Här kan du läsa mer information om evenemang som blivit inställda eller flyttade pga coronaviruset.

Läs mer här!

Regeringen har på inrådan från Folkhälsomyndigheten fattat beslutet att inte tillåta evenemang med publik över 500 personer mot bakgrund av coronasmittan.

Din säkerhet som evenemangsbesökare är vår viktigaste prioritet och vi jobbar hårt tillsammans med arrangörerna för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vissa evenemang flyttas till ett senare datum och vissa evenemang blir tyvärr inställda. Det är upp till arrangören att besluta vad som gäller för respektive evenemang. Alla biljettköpare som blir påverkade av flyttat eller inställt evenemang får information via mail.

På ticketmaster.se/corona kan du läsa den senaste informationen vi har från myndigheter och arrangörer, om vilka evenemang som flyttas eller ställs in av denna anledning.
Där finns också kontaktuppgifter till vår konsumentsupport för övriga frågor.

Som du säkert kan förstå tar arbetet tid och det kan dröja lite innan all information är uppdaterad på hemsidan. Vår konsumentsupport får väldigt mycket samtal och mail vilket gör att svarstiden kan vara lite längre än vanligt, vi tackar för din förståelse.

Vi hänvisar också till arrangörernas egna hemsidor för mer information.