Teater & Underhållning

Succémusikalen Häxorna i Eastwick

Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, som verkligen kommer överraska publikens förväntningar.

Peter Jöback hyllades för sin roll i The Phantom of the Opera och till hösten får vi se honom i den världskända, humoristiska musikalen Häxorna i Eastwick, som bygger på John Updikes kultfilm. Musikalen produceras tillsammans med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh. Han står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera och Hamilton. Häxorna i Eastwick har uppdaterats och kommer i sin nya version att spelas på Cirkus i Stockholm under hela hösten, med premiär den 19 september 2019.

Om föreställningen:
Peter Jöback spelar huvudrollen Darryl Van Horne som är den oemotståndliga och rike mannen som dyker upp just när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna -missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Det kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Kan det verkligen vara en en slump att Darryl dyker upp i den lilla pittoreska staden och är han i själva den sanna gentleman som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna, vilket leder till oförutsägbara vändningar.

Medverkande: Peter Jöback, Linda Olsson, Kayo, Vanna Rosenberg, Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.

Biljetterna hittar du här!