Teater & Underhållning

Radikal Optimist

En av Sveriges roligaste män är tillbaka med en ny show!

Anders Janssons första egna föreställning, “Kom in och stäng dörren”, blev en stor succé med en utsåld Sverigeturné och hyllningar i media. Han har beskrivits som en av Sveriges roligaste män, fullblodsproffs och vansinnigt rolig.

Den populära komikern känd från “Hipp Hipp” och “Starke Man” är äntligen här med uppföljaren – ”Radikal Optimist”. Föreställningen utgår från Anders unika förmåga att se världen ur en unik synvinkel.

– Det är en naturlig uppföljare till ”Kom in och stäng dörren” – jag känner att jag har så mycket mer att berätta som inte fick plats senast. Så som min kärlek till tabletter och min skräckblandade fascination för tänkande teknik. Jag fortsätter att inspireras av vardagen och gillar att upphöja den till tio och dra ut den i absurda situationer så att den bildar egna små universum, berättar Anders Jansson.

– Jag har en optimistisk syn på livet och försöker hitta gott i det mesta. I föreställningen vill jag försöka smitta andra med min syn på livet. Folk kan kanske behöva en helkväll med en radikal optimist, säger Anders Jansson.

Här hittar du biljetterna