Teater & Underhållning

MEN GUD!- Magnus Betnér är den allsmäktige

Möt Skaparen själv, här gestaltad av Magnus Betnér, i en livlig komediföreställning. Ärkeänglarna Gabriel och Mikaela guidar oss genom skapelseberättelsen och lär oss allt om den egentliga betydelsen av Tio Guds bud.

Biljetterna hittar du här!

Häng med på en resa fylld av asgarv och insikter där vi får den osminkade sanningen om skapelsen, människan och Bibelns mysterier.

”Gud förkroppsligad av Magnus Betnér, lika osannolikt som självklart! Pjäsen är smart och skitkul, en Broadwaysuccé i briljant översättning. Det ska bli ett sant nöje att få jobba med Magnus och hans änglar som spelas av Johanna Lazcano och Jesper Sjöberg, även de begåvade komiker,” säger Rikard Bergqvist, regissör.

Den provokativa och sylvassa komikern gör nu skådespelardebut i rollen som Gud den allsmäktige. Föreställningen är baserad på Broadway-succén An Act of God och fritt översatt av John E Thelin och Magnus Betnér. Originaluppsättningen har väckt stor uppmärksamhet och har spelats för utsålda hus i både London och New York.

MEN GUD! har premiär på Göta Lejon i Stockholm den 2 februari 2020 och fortsätter sedan till flera städer runt om i Sverige.

I rollerna:

  • Magnus Betnér
  • Johanna Lazcano
  • Jesper Sjöberg

Regi:

  • Rikard Bergqvist
Men Gud - Betnér - Rep dec 2019