Tävlingar & erbjudanden

Vinn biljetter till succémusikalen Häxorna i Eastwick

Förbered er på ett kraftfullt äventyr i denna komiska och storslagna musikal!

Just nu tävlar vi ut 10 biljetter till Häxorna i Eastwick, valfritt datum!

Följ länken nedan för att komma till tävlingen och berätta varför just du vill gå på evenemanget, senast den 22 september.

Tävla här!

 

Om föreställningen:
Peter Jöback spelar huvudrollen Darryl Van Horne som är den oemotståndliga och rike mannen som dyker upp just när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna -missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Det kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Kan det verkligen vara en en slump att Darryl dyker upp i den lilla pittoreska staden och är han i själva den sanna gentleman som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna, vilket leder till oförutsägbara vändningar.

Häxorna i Eastwick har uppdaterats och kommer i sin nya version att spelas på Cirkus i Stockholm under hela hösten, med premiär den 19 september 2019.

Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, som verkligen kommer överraska publikens förväntningar.