Tävlingar & erbjudanden

Ge bort en påskpresent att se fram emot

I tider av social distansering får vi tacka tekniken för att vi kan ses online. Vi har i alla fall mycket kul att se fram emot så varför inte göra någon extra glad med en digital påskpresent?

Just nu får du dessutom 10 % rabatt vid köp av ett presentkort. Följ den här länken och använd koden PÅSK2020 t.o.m. måndagen den 13 april.

1. Ladda presentkortet med valfritt belopp, upp till 2500 kr.
2. Välj design och skriv en personlig hälsning.
3. Skicka kortet direkt eller välj dag och klockslag du vill att
presentkortet landar i mottagarens inkorg.

 

Några tips på  höst- och vinterevenemang:

Pernilla Wahlgren har Hybris
Föreställningen Kort, Glad & Tacksam blev en succé och nu fortsätter hon hela vägen in i 2021 med föreställningen Pernilla Wahlgren har Hybris. Tillsammans med vännerna Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki blir det humor och parodi långt över lagom-nivån.

Biljetterna hittar du här!

Harry Potter och Hemligheternas kammare In Concert
Den 31 oktober 2020 kommer Harry Potter och Hemligheternas kammare att visas på stor duk, samtidigt som Stockholm Concert Orchestra spelar soundtracket live. Och ja, – det är så bra som det låter!

Biljetterna hittar du här!

Johanna Nordström – Ring polisen
Komikern Johanna Nordström åker ut på sin första turné med humorshowen Ring Polisen under 2020. Soloturnén med föreställningar i hela Sverige fortsätter under hösten. Föreställningen kommer att kretsa kring Johanna´s fascination för polisyrket och kriminalserier. Johanna har även en hemlig dröm om att själv bli polis och en gränslös kärlek till Mikael Persbrandt.

Biljetterna hittar du här!

GES – Stanna Världen en Stund
Vi minns alla den episka singeln ”När vi gräver guld i USA” som blev ett landmärke för svensk popmusik. Glenmark, Orup och Strömstedt har sålt miljontals soloskivor och har över 130 miljoner streams på Spotify men nu tar alltså GES klivet upp på scenen och bjuder på en gemensam krogshow!

Det blir en mix av GES och låtar från artisternas solokarriärer i intima men ändå storslagna konserter. Utöver ”När vi gräver guld i USA” har gruppen levererat hits som ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Där står pojkarna på rad”, ”Om” och ”Hon är min”.

Biljetterna hittar du här!

Här kommer Babben Larsson – tjolahopp
Sveriges roligaste gotlänning gör äntligen en ny show! Babben berättar själv om showen: ”Det blir en skön blandning av allt jag gillar; humor, funderingar, sång och prat om allt från bläckstråleskrivare till varför jag inte går naken i min stuga längre.” Med sig på scen har hon ett husband under ledning av kapellmästare Mats Persson. “Det kan bli allt från pojkbandslåtar till rap. Jag är så gammal nu att jag har slutat skämmas”, avslöjar Babben.

Biljetterna hittar du här!

Bo Kaspers orkester – 23:55 – Hjärtat håller takten
Bo Kaspers Orkester är ett av Sveriges mest älskade liveband, vilket inte minst bevisades under 2018 som inleddes med den hyllade scenföreställning ”Allt ljus på oss” och avslutades med en storslagen arenaturné. I höstas släppte de sitt 12:e studioalbum ”23.55”. Bandet berättar om albumet: ”23.55 är vårt tolfte album och är en samling låtar som det tagit nästan tre decennier att åstadkomma. En renodlad soulplatta. Vi har varit där tidigare – soulen ligger i vårt DNA – men det känns som om vi först nu mognat spel, röst och textmässigt för att göra den fullt ut.”

Biljetterna hittar du här!

Magnus Carlsson – Från Barbados till Gamla Stan
Magnus Carlsson ger sig ut på turné med succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan. Det blir en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar – och självklart även nyare hits från hans solokarriär. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

Biljetterna hittar du här!

Chris Kläfford
Chris Kläfford blev vinnaren i Idol 2017 och hade ett enormt stöd från publiken när han tolkade låtar som ”Imagine” och ”Utan dina andetag”. Chris framträdande av ”Imagine” från Idols slutaudition är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Chris gjorde även succé i TV-programmet AMERICA´S GOT TALENT i USA 2019.

Under sommaren 2019 har Chris Kläfford följt med på alla svenska datum under Gyllene Tiders avskedsturné. Under hösten har vi återigen möjlighet att njuta av en av Sveriges bästa röster.

Biljetterna hittar du här!

Grease på turné

När Grease nu ger sig ut på turné i Sverige åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på. Självklart blir det den klassiska Grease-känslan med magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, You´re the One That I Want och We Go Together.

Biljetterna hittar du här!