Musik

Ulf Lundell åker ut på sommarturné 2020

Mot öppna landskap. Ulf Lundell ser fram emot ännu en magisk musiksommar efter sina hyllade spelningar i fjol. ”Det tar sej. Snart kommer lärkan, snart kommer tranorna. Så varför inte en sommarturné till när vi är igång?”

Biljetterna hittar du här!

Rocklegenden Ulf Lundell ger sig ut på vägarna igen. I sommar kommer den folkkära artisten som gått i Bob Dylans och Bruce Springsteens fotspår genomföra flera konserter i Sverige. Turnén kommer bland annat till Borgholm (Slottsruinen), Malmö (Folkets Park), Göteborg (Trädgårdsföreningen), Stockholm (Skansen) och Karlstad (Friluftsteatern Mariebergsskogen).

”En artist på gott humör, hungrig och grymt spelsugen, och ett band ständigt på tårna rimmade bra med den positiva stämning som svävade över Trädgårdsföreningen på lördagskvällen. Men det var naturligtvis musiken, de genomgående mäktiga arrangemangen och den gränslösa energin på scen som spelade huvudroll den här fantastiska sommarkvällen.” – Ulf Lundell på Trädgårdsföreningen i Göteborg, sommaren 2019.

Musikikonen och mångkonstnären kommer fortsätta i samma musikaliska spår och för andra sommaren i rad uppträda live med sina minnesvärda låtar i ryggen – ”Öppna landskap”, ”När jag kysser havet”, ”Kärleken förde oss samman”, ”Kär och galen” och ”(Oh la la) jag vill ha dig” med flera. Rockpoeten Ulf Lundell ser fram emot ännu en magisk musiksommar efter sina hyllade spelningar i fjol, och även i år väntas det storpublik. ”Det tar sej. Snart kommer lärkan, snart kommer tranorna. Så varför inte en sommarturné till när vi är igång?”

Missa inte en av sommarens hetaste musikupplevelser! Biljetterna släpps på Ticketmaster.se den 29 januari klockan 09.00.