Musik

Stefan Andersson – Flygblad över Berlin

Efter utsålda föreställningar 2019 är det glädjande att Flygblad över Berlin kommer tillbaka till Kajskjul 8 i Göteborg under 2020!

Biljetterna hittar du här!

Föreställningen har fokus på Sverige under andra världskriget med en ram av politiska händelser som varvas med personliga möten. Stefan Andersson kombinerar sitt historiska intresse med musik, allvar och varm humor när han tar oss med från krigsutbrottet i september 1939, till dagen när fredens klockor ringer 1945. Vi får lära känna en rad människor i Sverige som upplevde kriget. Det blir möten med människor som blundade och människor som såg klart. Människor som sökte äventyr och människor som sökte makt. Människor som blint följde order och människor som följde sitt hjärta. Vi får stifta bekantskap med statsmän, soldater, spioner, civila och Stefans egen morfar som flydde från det tyskockuperade Norge bara 16 år gammal.

Flygblad över Berlin spelas på Kajskjul 8 i Göteborg. Den ges i två akter med en trerätters middag. Med sig på scenen har Stefan band och skådespelare.

 

Flygblad över Berlin - Stefan Andersson. Trailer 2020