Musik

Queenie Forever kommer till Stockholm, Falun och Borås

THE SHOW MUST GO ON! Det proffessionella tributebandet Queenie från Tjeckien fångar på ett nästan skrämmande vis Queens unika sound med autentisk skicklighet. Konserten är 100% live och rock, precis på det sättet som det legendariska originalbandet stod för. Följ Queenies musikaliska resa till Falun, Borås och Stockholm 2020.

Biljetterna hittar du här!

”Detta är ett måste för alla Queen-fans! Flera gånger gick det rysningar genom kroppen. Måste upplevas live!”

Med hundratals konserter i hela Europa och delar av Asien sedan 2006 har Queenie fått passionerade fans över hela världen. År 2008 spelade Queenie som huvudband på världens största queenfestival i Montreux, inbjuden av Freddie Mercurys ”personliga assistent” Peter Freestone. Första steget i karriären för detta familjära band skedde i och med deltagandet i tv-serien ”I Got Talent” inför miljontals engagerade TV-tittare, där Queenie fick sitt genombrott.

Queenie genomför alla Queen’s minnesvärda låtar på de ursprungliga instrumenten. Ingen musik är inspelad på trackmaskin, utan väldigt musikaliskt genomtänkta. Kombinationen av original instrumentering och Michael Kluch fantastiska röst gör varje show till en unik och imponerande upplevelse full av energi och känslor. Autentiska kostymer, en massiv stage och ljud samt ljusproduktion gör showen till en unik musikshow.

En kväll fylld av megahits som:

  • Bohemian Rhapsody
  • We Will Rock You
  • Radio Gaga
  • I Want It All
  • We Are The Champions

 

… och många, många fler oförglömliga låtar. Missa inte denna levande Sverigeturné som kommer till Falun den 20 februari, Borås den 4 april och slutligen till Stockholm den 2 maj på Lilla Cirkus.

QUEENIE - Trailer 2018