Musik

Pausen är över!

Håkan Hellström firar 20 år som artist med flera stora spelningar i hemstaden Göteborg nästa sommar.

Gitarristen, Simon Ljungman, hintade om det redan i maj men nu är det alltså bekräftat att det blir Ullevi den 12/6, 13/6, 28/8 2020. Håkan trodde inte att han skulle vara kvar i rampljuset så här länge men snart har det alltså gått 20 år sedan den första skivan spelades in och gavs ut.
Han brukar inte fira födelsedagar men det här verkar han vilja fira med en ordentlig spelning, vilket är tur för alla oss Håkan-fans 🙂

Fotograf
: Hans Svärd. Besök hans Instagram-profil, Jagvarhar, för fler fantastiska bilder.


Tips för att ditt biljettköp ska gå så smidigt som möjligt:
•Se till att kontrollera mailadress och lösenord till ditt Ticketmaster-konto så att du kan logga in. Har du inget Ticketmaster-konto så skapa ett redan nu och logga in i god tid innan biljettsläppet.
•Det finns ingen fördel med att vara tidig på kösidan då alla har samma förutsättningar vid biljettsläppet. När biljetterna släpps kl. 10.00 hamnar du i den riktiga turordningen.
•Hamnar du på eventsidan innan biljetterna släpps måste du göra en ny sökning för att hamna i turordningen för biljettköp.
•Du kan förlora din plats i kön om du uppdaterar sidan, öppnar flera flikar eller fönster i webbläsaren eller öppnar flera webbläsare samtidigt.
•Biljetterna säljs på ticketmaster.se, via Ticketmasters call center och hos flera biljettombud.
•Det kommer att vara stort tryck och biljetterna kan sälja slut mycket snabbt, så trots att du stått i kö länge garanteras du inte biljetter.