Musik

MIRIAM BRYANT – MI AMOR TOUR 2020

I vår blir det stor turné för Miriam Bryant. Biljetterna släpps den 11 oktober kl. 10.00!

Under våren släpptes den första delen av Miriam Bryants album Mi Amor med låtar som Du Med Dig, Blåmärkeshårt, NERÅT/UPPÅT och Det är livsfarligt att luta sig ut. I samband med att albumets andra del släpps i början av 2020 ger hon sig ut på en stor turné med stopp över hela landet. Turnén blir hennes mest omfattande hittills och avslutas på Scandinavium i mars.

När debutsingeln Finders Keepers kom 2012 blev det direkt en radiofavorit och många började ana Miriams storhet. När hon sedan medverkade i TV4-programmet Så Mycket Bättre 2015 var succén ett faktum. Hon gick från att vara relativt känd till att bli en av de hetaste artisterna i Sverige. Hennes låtar har slagit rekord på Spotify och hennes Instagramkonto växte snabbt till upp över 80.000 följare.

På det senaste albumet Mi Amor får vi se nya sidor av Miriam, det är inspelat helt analogt med liveinstrument och för första gången sjunger hon nyskrivet eget material på svenska. Låtarna har hon bland annat skrivit ihop med Jocke Berg, Veronica Maggio, Maja Francis och Adam Olenius.

Missa inte biljettsläppet nu på fredag 11 oktober, kl. 10.00.