Musik

Fler biljetter släpps till Håkan Hellström!

Den 28/9 kl. 10.00 släpps fler biljetter till samtliga konserter :)

Biljetterna hittar du här!

I sommar firar Håkan Hellström 20 år som artist. Samtidigt blir han historisk – ingen annan artist har någonsin gjort fyra kvällar på Ullevi i Göteborg på en och samma sommar!

Biljetterna till de fyra jubileumskonserterna tog slut direkt när de släpptes. Arrangören har skyndat på processen kring teknik och produktion av konserterna och kan nu släppa ytterligare biljetter till samtliga konserterer.

Om du blev utan biljett sist får du en ny chans nu! Ställ alarmet på lördagen den 28/9 kl. 10.00.

 

Tips för att ditt biljettköp ska gå så smidigt som möjligt
•Se till att kontrollera mailadress och lösenord till ditt Ticketmaster-konto så att du kan logga in. Har du inget Ticketmaster-konto är det bäst att skapa ett redan nu och logga in i god tid innan biljettsläppet.
•Det finns ingen fördel med att vara tidig på kösidan då alla har samma förutsättningar vid biljettsläppet. När biljetterna släpps kl. 10.00 hamnar du i den riktiga turordningen.
•Hamnar du på eventsidan innan biljetterna släpps måste du göra en ny sökning för att hamna i turordningen för biljettköp.
•Du kan förlora din plats i kön om du uppdaterar sidan, öppnar flera flikar eller fönster i webbläsaren eller öppnar flera webbläsare samtidigt.
•Biljetterna säljs via Ticketmaster.se, via telefon och hos flera biljettombud.
•Det kommer att vara stort tryck och biljetterna kan sälja slut mycket snabbt, så trots att du stått i kö länge garanteras du inte biljetter.