Musik

AVICII Tribute Concert

Tim Bergling Foundation, som grundades av familjen efter Tim ”Avicii” Berglings död förra året, arrangerar en unik konsert med Aviciis musik för att hylla Tims liv, musik och minne. För första gången kommer Aviciis största låtar att framföras av originalsångarna och ett 30-mannaband under en två timmar lång konsert.

Biljetterna släpps den 5 september klockan 10.00, följ länken nedan.

Det här blir den största konserten någonsin arrangerad i Aviciis namn. Konserten är ideell och biljettintäkterna går till välgörande ändamål inom psykisk ohälsa och självmordsprevention. Flera av Tims vänner kommer att spela under kvällen, t.ex. David Guetta, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike. Under den två timmar långa livekonserten kommer även sångarna som medverkat på Aviciis största låtar – artister som Aloe Blacc, Rita Ora, Adam Lambert och Sandro Cavazza, med fler – att framföra Avicii´s originallåtar tillsammans med ett 30-mannaband.

Tims pappa, Klas Bergling berättar:

”Tim hade planer på att hans musik skulle framföras tillsammans med ett stort liveband. Nu förverkligar vi hans dröm och ger publiken och lyssnarna en chans att uppleva Tims låtar på ett helt unikt sätt.”

”Vi är tacksamma att hans vänner, artister och musiker som han arbetat med under sin karriär kommer till stockholm och hjälper oss förverkliga den här hyllningskonserten. De har alla utryckt ett uppriktigt intresse och önskan att engagera sig i att försöka stoppa ökningen av psykisk ohälsa, och ge sitt stöd i vårt arbete med Tim Bergling foundation. Vi ser otroligt mycket fram emot den här kvällen.”

Biljetterna hittar du här!