Festival

Sommarens stora tävling börjar nu

Tävla om biljetter till dig och en vän

Festivalfokus
Under våren & sommaren kommer vi att ha flera Facebook-tävlingar där du har chansen att vinna biljetter till sommarens festivaler.

Aktuell tävling
Fram till den 22 juli kan du tävla om biljetter till Borgholm Brinner i Borgholms slottsruin den 2-3 augusti. Du hittar tävlingen här!

Fredag:
IN FLAMES, AT THE GATES, OF MICE AND MEN, HARDCORE SUPERSTAR, SKRAECKOEDLAN
Lördag:
IN FLAMES, OPETH, TURBONEGRO, WITCHCRAFT, BOMBUS

 

Dela med dig av din upplevelse
Det enda du som vinnare behöver göra i utbyte är att dela med dig av din upplevelse. Efter festivalen mailar du bilder, filmer och en kort text där du berättar om festivalen. Vad var bäst/roligast/konstigast? Vilka artister gillade du? Hände det något speciellt?
– Det behöver inte vara avancerat, det räcker med bilder och filmer tagna med mobilen. Tex foton på dig och din vän, publikhavet, artisterna. Du väljer vad du vill visa!

Vi delar
Din upplevelse kommer sedan att delas i våra sociala kanaler, följ ticketmaster_sverige och håll utkik efter #fanyourself på Instagram. Glöm inte att skriva ditt användarnamn på Instagram så att vi kan presentera dig som fotograf.

Viktigt
Skicka bara in dina egna bilder och filmer. Vi på Ticketmaster Sverige kommer att använda materialet i vår marknadsföring.

 

Borgholm Brinner 2019