Festival

Festivalsäsongen är igång!

Det är i alla fall hög tid att börja planera. Många festivaler har redan släppt sina biljetter och presenterat sina artistlistor :)

Summerburst presenterade den roliga nyheten `Daytime party´ som tar festivalupplevelsen till en ny nivå. De bygger upp en helt ny miljö med egen scen och egen artist-lineup, som enbart spelar under dagsfesten. Dagsfesten äger rum på lördagen både i Göteborg och Stockholm. Festen börjar kl 12 och slutar när det övriga festivalområdet öppnar.

Om du vill uppleva Kiss avskedsturné så är det på Sweden Rock du ska vara i sommar. Konserten utanför Sölvesborg den 7 juni är den enda planerade spelningen i Sverige och kommer vara en del av ”End of the road world tour”. Sweden Rock beskrivs ofta som familjär, vilket gör att många kommer tillbaka år efter år, lika mycket för atmosfären som för musiken.

Ett nytt tillskott är Lollapalooza som gör debut på svensk mark den 28-30 juni. Festivalen bjuder på en bred lineup med Travis Scott, Lana del Rey, Hov1, Foo Fighters, Laleh, Chance the Rapper, Alan Walker, The Hellacopters, the Hives, Billie Eilish och många fler!
En annan festival som kommit att bli en av Sveriges mest populära är Way out West som startade 2007. Varje år fylls fylls Slottsskogen i Göteborg med musik, fest och kultur i dagarna tre och i år blir det den 8-10 augusti. Vi kommer bland annat kunna njuta av Cardi B, The Cure, Seinabo Sey, Earl Sweatshirt och Zara Larsson.

Många av sommarens festivaler:

4 maj Västerås Rockfest, Västerås
Biljetter

17, 24, 25 maj Veberöds Dansgala, Veberöd
Biljetter

24 maj Tillbaka till 80-talet, Malmö
Biljetter

25 maj Tillbaka till 80-talet, Stockholm
Biljetter

5-8 juni Sweden Rock, Sölvesborg
Biljetter

7-8 juni Summerburst, Göteborg
Biljetter

28-30 juni Lollapalooza, Stockholm
Biljetter

6 juli Vi som älskar 90-talet, Stockholm
Biljetter

11-13 juli Visfestivalen i Västervik
Biljetter

13 juli Vi som älskar 90-talet, Göteborg
Biljetter

20 juli Vi som älskar 90-talet, Helsingborg

Biljetter

2-3 augusti Borgholm Brinner, Borgholm

Biljetter

8-10 augusti Way out West, Göteborg

Biljetter

10 augusti Rock it festival, Ängelholm

Biljetter

30-31 augusti Summerburst, Stockholm

Biljetter