Familj

COMIC CON – NORDENS STÖRSTA EVENT FÖR POPULÄRKULTUR

Upplev aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa aktuella skådisar, serietecknare och digitala kreatörer. Ta också del av Cosplay-aktiviteter eller spela nya spel före alla andra.

Sedan det allra första Comic Con i San Diego 1970 har evenemanget vuxit och blivit en av världens största nöjesmässor. Du kan uppleva aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa aktuella skådisar, serietecknare och digitala kreatörer. Ta också del av Cosplay-aktiviteter eller spela nya spel före alla andra.

Förra året skrevs det historia på Comic Con Stockholm då 547 Spindelmän samlades och slog världsrekord! Den 13-15 september är det återigen dags för eventet att inta Kistamässan, missa inte det.

Nytt för i år är att Comic con kommer till Göteborg och Åbymässan den 11-12 maj. Två av tre special guests har nu presenterats.

Den första gästen  – Gaten Matarazzo är bara är 16 år gammal och fick sitt stora genombrott år 2016 då han blev känd som den varma och roliga Dustin, i Stranger Things.
Säsong tre av den populära Netflix-serien har premiär den 4 juli 2019.

Näst ut blev Jerome Flynn som spelar Ser Bronn i Game of Thrones. Den sarkastiske karaktären har vuxit i mångas ögon och spelar en betydelsefull roll i serien.
Den sista säsongen av den hyllade serien Game of Thrones har premiär den 14 april 2019.

Gäst nummer tre har inte tillkännagivits än, men om det fortsätter i samma spår som Gaten och Jerome så lär vi inte bli besvikna!

 

Comic Con Göteborg
Biljetter

Comic Con Stockholm
Biljetter