Familj

Äntligen kommer LEGO World till Sverige!

För första gången kommer det populära evenemanget LEGO World till Sverige och Kistamässan.

Det har varit en populär familjeaktivitet under många år i både Holland och Danmark. Under åren har många svenskar åkt till Köpenhamn för att kunna besöka LEGO World men nu är det äntligen Sveriges tur!

Från 31 oktober till 3 november kommer 12 000 kvadratmeter i Kistamässan att förvandlas till Sveriges största LEGO-lekplats för barn och LEGO-fans i alla åldrar.

Visionen är enkel -Fans i alla åldrar ska kunna släppa loss sin fantasi tillsammans, delta i kreativa tävlingar, skapa sina egna modeller och berättelser, bygga och leka med välkända teman som LEGO DUPLO, City, Friends, NINJAGO™, Technic mm. Det kommer också finnas möjlighet att testa det nysläppta LEGO® Hidden Side™.

De flesta som besöker LEGO World i Holland och Danmark tillbringar en hel dag på evenemanget och det finns rastområden, restauranger och snacksförsäljning för den som vill fylla på med energi mellan lekäventyren. LEGO World-personalen kommer att vara redo att hjälpa barn i alla åldrar och fans av alla teman att planera vart de ska gå och hitta rätt väg på området.

Biljetterna hittar du här!

Videon kommer från LEGO World i Köpenhamn 2018

Lego World 2018 - Huge Lego City with 200 m train track & other MOCS